újraélesztés bébi ambu babán

Elsősegély- és újraélesztés-oktatás

Vállaljuk cégek, vállalkozások, munkáltatók, telephelyeiken vagy az általuk megjelölt helyen történő elsősegély és újraélesztés oktatását munkavállalóik részére, figyelembe véve a munkahelyek jellemzőit, a munkavégzés jellegét és a munkahely specialitásait is.

Továbbá biztosítjuk csoportok, iskolák, táborok, társaságok és magánszemélyek számára is a specifikus elsősegély- és újraélesztés-oktatást.

Törvényi háttér:

1993. évi XCIII. törvény a munkavédelemről
46.§ A munkahelyen – jellegének, elhelyezkedésének, a veszélyforrásoknak, a munkavállalók létszámának, a munkavégzésből és a munkakörnyezetből származó hatások és egészségkárosító kóroki tényezők figyelembevételének, valamint a munka szervezésének megfelelően – biztosítani kell a munkahelyi elsősegélynyújtás tárgyi, személyi és szervezési feltételeit.

3/2002. (II. 8.) SzCsM-EüM együttes rendelet
Minden munkahelyen és műszakban a tevékenység és a munkafolyamatok veszélyességétől, illetve az ott dolgozók számától függően… elsősegélynyújtásra kijelölt személy jelenlétét kell biztosítani.

A újraélesztést megtanulni életbevágó

A hirtelen keringésmegállás utáni 5 percben megkezdett, jó minőségű újraélesztés nagyban növeli a túlélés esélyét. A keringésmegállást okozó ritmuszavarok nagy részénél az időben és helyesen történő defibrillálás megmentheti a beteg életét.

Megtanítjuk a keringés megállást elszenvedett beteg gyors felismerését, vizsgálatát, a helyes mellkas kompressziók alkalmazását, a defibrillátor szakszerű alkalmazását, a mentő hívás pontos menetét. Bárki, bárhol, bármikor kerülhet olyan helyzetbe, hogy az Ő tudásán és cselekedni képességén múlhat egy embertársa élete, ezért alapvetően fontos, az egészségkultúra szerves része az újraélesztés folyamatának ismerete és szükség esetén azonnali alkalmazása.

Az újraélesztés magabiztos tudását gyakorlati ismerettel együtt átadjuk Neked, hogy szükség esetén életet menthess, ami az egyik, hanem. a legfelemelőbb érzés!

Balesetek ellátása

Ugyancsak hasznos, már-már nélkülözhetetlen tudás az elsősegély nyújtása egy balesetnél, rosszullétnél, forduljon az elő a családban, munkahelyen, nyilvános helyszínen, közlekedésben.

Felkészítünk arra, mit tudsz tenni, ha törést, vágást, vérzést, zúzódást, mérgezést, idegen test nyelést, légúti elzáródást, eszmélet vesztést stb. tapasztalsz és segíteni szeretnél. Megtanítjuk az alapvető kötéseket, rögzítéseket, pozícionálásokat és ellátási mechanizmusokat, hogy hatékonyan el tudj segíteni a bajba jutottaknak.

Elsősegély tanfolyam jogosítvány megszerzéséhez

Nagykátán, már 14 éves kortól

Elsősegéyl tanfolyam jogosítványhoz

A jogszabályok értelmében a jogosítvány megszerzésének egyik alapfeltétele az elsősegélynyújtás elsajátítását igazoló vizsga elvégzése. Tanfolyamunkon minden tudást átadunk Neked, amire a sikeres vizsgához szükséged van.

10-20 fős csoportokat indítunk.
A tananyag e-learningből és tantermi gyakorlati részből áll.

Jelentkezz minél előbb!

A tanfolyam díja: 12.000 Ft
Diákoknak kedvezményes, 10.000 Ft
A vizsga díja mindkét esetben 15.500 Ft.

Jelentkezni elérhetőségeink egyikén lehet.

Az elsősegélynyújtó tanfolyamok folyamatosan indulnak, Te se maradj le!

Felnőttképzési nyilvántartási szám: B/2023/000329