egészségügyi biztosítás a nagykátai focicsapatban

Gyermek focitornák egészségügyi biztosítása

A Nagykáta Sportegyesület régiós központként rendez a Bozsik Program keretében focitornákat gyerekeknek U7-U9 és U11 korosztályokban. Ezeken az eseményeken 50-100 gyermek gyűlik össze és méri össze tudását.

A lelkes kis lurkók – fiúk és lányok is – teljes odaadással vetik magukat a játékba, és felnőttekhez méltóan küzdenek meg a pályán egymással.

Az itteni gyermek-foci sportesemények egészségügyi biztosítását szerződött partnerként a    Lengyel-Med végzi

  • A játék hevében néha előforduló kisebb sérülések ellátását végezzük, zúzódások, horzsolások kezelését, sebek ellátását, de néha csak egy kis vigasztalás, bátorítás kell az ifjú focistáknak, hogy folytathassák a játékot.
  • Komolyabb sérülés szerencsére nem fordult még elő, a könnyebbeket viszont derekas helytállással viselik a gyerekek.
  • Szakszerű felszereléssel, szakképzett és tapasztalt személyzettel a helyszínen a lehető legnagyobb biztonságban élvezhetik a sportolást a fiatalok, tudva, hogy esetleges baj esetén azonnal itt a segítség.

Ez a jellegű gondoskodás a Nagykáta SE megítélését is javítja, hogy kiemelt figyelmet fordít a hozzá látogató gyermek csapatok egészségügyi biztonságára is. A szülők, edzők, nézők is nyugodtabban vehetnek részt és engedhetik gyermekeiket játszani. A súlyosabb eseteknél, esetlegesen a legrosszabb bekövetkeztekor nagyon nagy jelentősége van az elsősegély mielőbbi megkezdésének, amelyet a helyszínen tartózkodó szakképzett egészségügyi személy tud biztosítani.

Amennyiben Te is szeretnéd rendezvényed szakszerű egészségügyi szolgáltatással biztosítani, akkor keress minket bizalommal!

Rendezvények egészségügyi biztosításával állunk rendelkezésedre!

Facebookmail